Gubahan Mas Kahwin

Monday, March 17, 2014


Mas kahwin digabungkan dengan bunga dip kristal untuk dijadikan bunga tangan.
Eksklusif hanya di Fieyza Creative Touch

Untuk tempahan;
Whatsapp/SMS: +6013.296.6486 (Fieyza)

Wild Rose Dip Crystal in RED

Sunday, March 16, 2014



Warna merah memang sangat 'stunning'!
Wild Rose 80 batang untuk hiasan majlis perkahwinan Tengku Muhammad Naqiuddin di Rahman Putra Golf Club.
Terima kasih kepada kak Normala Hamid yang sangat sporting!

Untuk tempahan;
Whatsapp/sms: +6013.296.6486 (Fieyza)

Bunga Dulang Dip Kristal Ros


Sibuk dengan tempahan sehingga nak muat naik gambar pun tak sempat.
Di tambah pula dengan kesihatan yang tidak mengizinkan akhir2 ini.

Kali ini tempahan bunga dulang daripada Liza Ipoh, Perak untuk hiasan dulang hantaran buat adiknya.
Kombinasi ungu dan merah jambu sememangnya sangat sesuai dan nampak mewah.

Untuk tempahan;
whatsapp/sms: +6013.296.6486 (Fieyza)

Salam Maal Hijrah 1435H

Monday, November 4, 2013



Penggambaran Program Apa Kata Wanita TV1

Sunday, September 29, 2013




Alhamdulillah, done shooting with Farah from Apa Kata Wanita TV1. 
Tq to Farah n Chow for shooting Fieyza Creative Touch.
Tarikh siaran dijangka dalam masa dua minggu lagi..
Apa2pun Fieyza Creative Touch akan mengwar2kan siarannya di semua rangkaian sosial FCT seperti
Facebook, Twitter, Blog, Instagram. 
Ehhh, cuba lihat? 
Bunga tangan keronsang Give Away Fieyza Creative Touch masuk rakaman juga ya..
Hehe..bertuahla siapa dapat bunga tu! Tinggal SEHARI sahaja lagi untuk masuk penyertaan FREE Give Away ni okay! Klik like laju2 pada gambar Bunga tangan keronsang dan ikut syarat penyertaan mudah. Gook luck! 

Hand Bouquet: Fresh Flower

Monday, September 9, 2013





Thank you Shamini for choosing Fieyza Creative Touch!
2 mini hand bouquet
1 small medium hand bouquet
1 main hand bouquet

Bunga Pahar Tiger Lily Dip Kristal

Thursday, September 5, 2013



Tiger Lily ini sangat gojes kan? 

Serius memang kembang semangkuk!
Cabaran nak mengulit dawai, memasang tulang bunga dan daun yang extra saiz, mencelup, membuat inti, mencantum sememangnya mencabar juga.
Namun, hasilnya beginilah.. Bila siap memang sangat puas hati!
Terima kasih Dr Salmah
Sweet sangat warna pink tiger lily ni..
100 unit - De Palma Hotel



Bunga Pahar Ros Dip Kristal


Bunga pahar ros dip kristal
Cream mix soft yellow
100 units ready stock
Call / Whatsapp : 013.296.6486

Bunga Tangan Ros Dip Kristal


Bunga tangan gabungan warna mauve (ungu belacan)
Masih nampak mewah walaupun tiada aksesori manik
Terima kasih Dr Salmah kerana menempah bunga tangan eksklusif ini

Bunga Tangan Mini Dip

Terima kasih kepada Pn Rahmah
Bersungguh benar ketika menilik bunga ini di mini showroom FCT


 

We have Pelamin NOW!

We have Pelamin NOW!

Latest at FCT

Latest at FCT

Classes at FCT

Classes at FCT

Cupcakes Doorgift

Cupcakes Doorgift
Copyright 2010 Fieyza Creative Touch. All rights reserved.
Themes by Ex Templates Blogger TemplatesCoolbthemes.com - Home Recordings - Studio Rekaman